About Mai

In my grandma's kitchen in Rosemead, Los Angeles, California, in the summer of 2012
In mijn grootmoeders keuken in Rosemead, Los Angeles, California, in de zomer van 2012

Growing up in Holland with a Vietnamese born Chinese dad and a Dutch mom made my childhood filled with flavors and tastes from east to west. For years and years I've been cooking Asian inspired and traditional meals and dishes. With Mai Food blog I want to show that you can always eat healthy and fresh. Low in carbs and sugar, but high is taste and yummy delicious goodness.

In Holland the Asian cuisine is still in the baby phase and very hard to enjoy. With my blog I hope to kickstart Asian inspired healthy meals and share my thoughts and ideas.
More about Mai: www.wmlly.com

---
Opgroeiend in Nederland met een Chinese vader uit Vietnam en een Nederlandse moeder maakte mij jeugd gevuld met de geuren en smaken van het Oosten en het Westen. Al jaren kook ik traditioneel Aziatisch en Aziatisch geinspireerde gerechten. Met Mai Food blog wil ik laten zien dat je altijd vers en gezond kan eten. Weinig calorieën en suikerarm, maar vol van smaak.

In Nederland is de Aziatische keuken nog steeds erg onzichtbaar. Er begint een ontwikkeling op kleine schaal. Met mijn blog hoop ik het Aziatische geinspireerde gezonde eten een kickstart te geven en mijn ideeen en gedachten hierover te delen.
Meer over Mai: www.wmlly.com 

 In my childhoodhome kitchen - left: Rolling mom's apple pie dough - right: Cutting cucumber
In de keuken van mijn ouderlijk huis - links: Uitrollen van mijn moeders appeltaart deeg - rechts: Komkommer snijden

1 opmerking:

  1. Hoi Mai, heb vandaag je profiel van Linkedin bekeken. Klopt het dat je volgend semester ook les gaat geven op de MIADA?
    Zou graag contact met je willen aangezien jij al eerder in Chongqing bent geweest. Mijn email = tina@tinalenz.nl
    Groeten, Tina Lenz

    BeantwoordenVerwijderen